SAMSUN / HAVZA - ÇAKIRALAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Her ay öğretmen ve öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz doğum günü etkinliklerimiz.

Ock

Çeşitli meyve ve sebzelerin üretimini yaptığımız uygulama bahçemiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönemini 19/01/2024 tarihinde karne töreniyle sonlandırdık. Dereceye giren ve dönem boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimize başarı belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Havza kaymakamımız Sayın Murat AYVAT ve Havza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Oğuz ERTUĞ 18/01/2024 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünleri öğrencilerimize taktim ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Rasim ÖZCAN tarafından organize edilen okul içi kız ve erkek öğrenciler arası 1500 metre 27 aralık Atatürk koşusu kros yarışmaları yapıldı. Çakıralan YBO ailesi olarak yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen idareci, öğretmen ve okul çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzda öğretmenler günü kutlama programı yapılmıştır. Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapılan programda öğrencilerimiz şiirleri, şarkıları ve gösterileriyle programa renk katmışlardır. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÇEDES projesi kapsamında yaptığımız huzurevi ziyareti

Eyl

İlimizin denize olan uzun bir kıyı şeridinin bulunması, içerisinden geçen ırmakların, göllerin, göletlerin, kanalların, akarsuların, su birikintilerinin ve barajların çok olması sebebi ile başta çocuklar olmak üzere birçok vatandaşımızın serinlemek için girdikleri bu gibi yerlerde boğularak yaşamlarını yitirdiği görülmektedir. Boğulmaya karşı alabileceğimiz  tedbirler ve tehlike anında yapmamız gerekenler görsellerde belirtilmiştir.

Ramazan ayında günlük yapmayı palanladığımız görevleri tamamladık.