SAMSUN / HAVZA - ÇAKIRALAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Birbirinden renkli gösterilerin sergilendiği programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

''EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR'' Okulumuz değerler eğitimi kulübü tarafından tüm öğretmen ve öğrencilerimizin Ramazan Bayramlarını kutlamak amacıyla şeker paketleri hazırlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

''Ramazan paylaşmaktır.'' Okulumuz değerler kulübü tarafından organize edilen yardım kampanyasında öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gıda malzemeleri okulumuzun bulunduğu bölgedeki mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Samsun'da yapılan Küçük Kızlar Bilek güreşi müsabakalarında 30 kg da Ecrin AYDOĞDU sağ ve sol kol il birincisi, 30 kg da Melek Nur BEKEN sol kol il üçüncüsü olmuşlardır. İl birincisi olan öğrencimiz Ecrin AYDOĞDU Ankara'da yapılacak olan bölge finali müsabakalarında ilimizi temsil edecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Yaklaşık 300.000 kahraman askerimizin şehit olduğu Milletimizin gücünü altın harflerle tarihe yazdıran Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bize bu vatanı hediye eden şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

8 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz veli toplantısı ile velilerimiz çocuklarının durumları ile ilgili bilgi almışlardır. Velilerimiz öğretmenlerimizle bire bir olarak kendi sınıflarında görüşmüşler bu şekilde hem okul ortamımızı hem de dersliklerimizi yerinde gözlemleme imkanı bulmuşlardır.
Katılımlarından dolayı tüm velilerimize, emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ara Müdürler Kurulu Toplantısı Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Oğuz ERTUĞ başkanlığında okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir. Yeşilay haftası kapsamında okulumuzda sigara, alkol ve internet bağımlılığıyla ilgili pano hazırlanmış ve program düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize treşekkür ederiz.

Şbt

Samsun ve Havza Jandarma komutanlığı tarafik ekipleri okulumuz öğrencilerine trafikte yayaların, araçların ve bisiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar konusunda uygulamalı bilgilendirmeler yaptılar. kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Samsunda yapılan yıldız kızlar bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden 40 kg da Merve KESKİN 45 kg da Lale Betül YILDIZ il 2. si olmuşlardır. Müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubatta meydana gelen depremin seneyi devriyesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle andık. Afet bilinci oluşturmak amacıyla deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

Okulumuzda bir çok spor dalıyla ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Amacımız öğrencilerimizi; bedenen, ruhen ve sosyal yönden gelişmesine katkı sağlamaktır.

Ock

Her ay öğretmen ve öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz doğum günü etkinliklerimiz.